Kullancsirtás Miskolc

kullancsirtás Miskolcon szakszerűen kullancsirtás Miskolcon hatékonyan

TEL: 06-20-25 24-54-8

pesticide@vnet.hu

Miért fontos a kullancsirtás Miskolcon?

 A A Miskolci kullancsirtás során elpusztulnak a vérszívó és fertőzést terjesztő rovarok. A kullancsártalom megszüntetésére vegyszeres kezelés alkalmas. Az irtószerek szakember által kijuttatva biztonságos és jó eredményt hoz. Kullancsirtás zöld területeken erdők közelében, miskolci kiskertekben, nyaralók kertek valamint, a miskolci családi házat körülvevő területeken fontos teendő. Célszerű legalább két kezelést elvégeztetni, a kullanccsal erősen fertőzött területeken ennél több kezelés szükséges. A kullancsirtás során füvön, bokrokon tartózkodó vérszívó élő egyedeket pusztítjuk el .A kullancsok nem a fákon a magasban tartózkodó paraziták, hanem talaj közeli növényzet az igazi életközege. Amíg nem jut vérhez, addig a bokrok és füvek harmatnedvein tengődik, és ezeken a helyeken várja áldozatát. Az erdőn, mezőn, kertekben a közlekedő állatokra és emberekre "rásodródnak", az éppen pihenőkre pedig "rámásznak". A kullancs nem szereti a sok fényt és a meleget, szívesen tartózkodik az árnyékos, hűvös, párás, nedves környezetben. A miskolci kullancsirtás során ezeket a területeket kell alaposan szemügyre venni és kezelni.
Kullancsirtás Miskolc, kullancsmentesítés Miskolc

Kullancsirtáskor Miskolcon az ön által megrendelt területen található összes növény kezelése megtörténik. A növényzeten elpusztulnak az ott található kullancsok is! A kezelés úgy történik hogy a zöld felület levélzetének mindkét oldalára rákerüljön a szer ezáltal a megbúvó kullancsokat is el fogja pusztítani. Kullancsirtás kizárólag száraz esőmentes napokon történhet! A locsoló berendezést kullancsirtás után 1-2 napig ki kell kapcsolni!
A kullancsirtás technológiája változatlan kevés vagy tömeges kullancsfertőzöttség esetén.
A kullancsok érzékenyek az általunk kijuttatott szerre ezért a szakszerűen végrehajtott kullancsirtás után maradéktalanul elpusztulnak!


Kullancsirtás Miskolcon hétvégén és ünnepnapokon is!


A hideg időszakokat a kullancs az avar alatt vészeli át. Tavasszal a kullancsok megkezdik parazita életüket.
Fűszálakon, bokrokon (legfeljebb 1,5 méter magasságban),lábaikon levő karmok és tapadókorongok segítségével megkapaszkodva, lógva várja táplálkozási alkalmat. A vért adó gazdára hang- és szaginger hatására ejti rá magát.


Többnyire kétféle betegséget terjeszt a kullancs, az encephalitist (agyvelőgyulladást), és a Lyme kórt. Ezen kívül terjeszt még Tibola, Barbesiosis, Ehrlichiosis, Visszatérő láz, Q-láz betegségeket is.

Hívjon! Cégük elvégzi a szakszerű kullancsmentesítést

Kullancsirtás megrendelése 06-20--2524548