Kullancsirtás

kullancsirtás szakszerűen  kullancsirtás hatékonyan

TEL: 06-20-25 24-54-8

pesticide@vnet.hu

Miért fontos a kullancsirtás ?

 A kullancsirtás során elpusztulnak a vérszívó és fertőzést terjesztő rovarok. A kullancsártalom megszüntetésére vegyszeres kezelés alkalmas. Az  irtószerek szakember által kijuttatva biztonságos és jó eredményt hoz. Kullancsirtás zöld területeken erdők közelében, kiskertekben, nyaralók kertek valamint, családi házat körülvevő területeken fontos teendő. Célszerű legalább két kezelést elvégeztetni, a kullanccsal erősen fertőzött területeken ennél több kezelés szükséges. A kullancsirtás során füvön, bokrokon tartózkodó vérszívó élő egyedeket pusztítjuk el .A kullancsok nem a fákon a magasban tartózkodó paraziták, hanem talaj közeli növényzet az igazi életközege. Amíg nem jut vérhez, addig a bokrok és füvek harmatnedvein tengődik, és ezeken a helyeken várja áldozatát. Az erdőn, mezőn, kertekben a közlekedő állatokra és emberekre "rásodródnak", az éppen pihenőkre pedig "rámásznak". A kullancs nem szereti a sok fényt és a meleget, szívesen tartózkodik az árnyékos, hűvös, párás, nedves környezetben. A kullancsirtás során ezeket a területeket kell alaposan szemügyre venni és kezelni.

Kullancsirtáskor az ön által megrendelt területen található összes növény kezelése megtörténik. A növényzeten elpusztulnak az ott található kullancsok is! A kezelés úgy történik hogy a zöld felület levélzetének mindkét oldalára rákerüljön a szer ezáltal a megbúvó kullancsokat is el fogja pusztítani. Kullancsirtás kizárólag száraz esőmentes napokon történhet! A locsoló berendezést kullancsirtás után 1-2 napig ki kell kapcsolni!
A kullancsirtás technológiája változatlan kevés vagy tömeges kullancsfertőzöttség esetén.
A kullancsok érzékenyek az általunk kijuttatott szerre ezért a szakszerűen végrehajtott kullancsirtás után maradéktalanul elpusztulnak!


Kullancsirtás hétvégén és ünnepnapokon is!
A hideg időszakokat a kullancs az avar alatt vészeli át. Tavasszal a kullancsok megkezdik parazita életüket.
Fűszálakon, bokrokon (legfeljebb 1,5 méter magasságban), lábaikon levő karmok és tapadókorongok segítségével megkapaszkodva, lógva várja táplálkozási alkalmat. A vért adó gazdára hang- és szaginger hatására ejti rá magát.


Többnyire kétféle betegséget terjeszt a kullancs, az encephalitist (agyvelőgyulladást), és a Lyme kórt. Ezen kívül terjeszt még Tibola, Barbesiosis, Ehrlichiosis, Visszatérő láz, Q-láz betegségeket is.

Hívjon! Cégük elvégzi a szakszerű kullancsmentesítést

Kullancsirtás megrendelése 06-20--2524548